Frodes Folkehus

FÆLLESSPISNING

Spis med hver aften kl. 18.

Hver aften kl. 18.00 mødes vi omkring langbordene til fællesspisning i Frodes Folkehus. Kom senest kl. 17.45, så der er tid til at komme på plads ved bordene, inden maden serveres.

Du kender ikke nødvendigvis din sidemakker, når du sætter dig, men hvem ved, måske får du en ny ven eller et spændende lokalt bekendtskab. 

Maden er hjemmelavet i vores eget køkken og anrettes på fade, som vi deler ved bordene.

Vil du spise med?  

Så køb en billet her nedenfor. Det koster 60 kr. pr. person søndag til torsdag. Fredag og lørdag får du middag og dessert til 100 kr. Billetsalget lukker online kl. 16:45. Har vi ikke fået udsolgt, sælger vi resten af pladserne i døren fra kl. 17 på dagen. 

Børn under 3 år spiser gratis, men husk at bestille en børnebillet til dem. Vi har 4 højstole i caféen, så kom i god tid, hvis du vil sikre dig en. 

Vegetar og allergier

Menuen skifter hver uge. Er der kød på menuen, har vi også et vegetarisk alternativ. Vi kan desværre ikke tilpasse maden eller garantere veganske, laktose-, nødde- eller glutenfri muligheder. Hold i stedet øje med menuen løbende.

Har du spørgsmål til allergener, så skriv til os i god tid på info@frodesfolkehus.dk.

FÆLLESSPISNING

Spis med hver aften kl. 18.

I Frodes Folkehus mødes vi omkring langborde til fællesspisning hver aften kl. 18.00. Kom senest kl. 17.45.

Du kender ikke nødvendigvis din sidemakker, når de første fade bliver sat på bordene, men hvem ved, måske får du en ny ven eller et godt lokalt bekendtskab. Maden er hjemmelavet i eget køkken og anrettes på fade, som vi deler ved bordene.

Vil du spise med? Så kan du købe en billet længere nede på denne side. Det koster 60 kr. pr. person at spise med fra søndag til torsdag. Fredag og lørdag får du middag og dessert til 100 kr.

Børn under 3 år spiser gratis, men husk at bestille en børnebillet til dem.

Billetsalget lukker online kl. 16:45 på dagen. Har vi ikke fået udsolgt, sælger vi resten af pladserne i døren fra kl. 17.

som godt kan ændre sig…

Uge 48

Mandag
2. december

Butter blomkål 

Basmati ris

Shirazisalat

Brød og hummus

Tirsdag
3. december

Rissalat med ristede kikærter og urter

Bagt aubergine

Grøn salat med myntedressing og sumak

Brød og tomatdip

Onsdag
4.december

Tom kha gai (thaisuppe med kokosmælk og kylling)

Hvedenudler

Grøn salat med sesamdressing 

Brød og chiliolie

Torsdag
5. december

Belugabolo

Pasta

Tomat, mozzarella og basilikum

Brød og pisket smør

Fredag
6. december

Julefrokost i Frodes Folkehus! (få billetter tilbage)
 
Forret: Gravad laks, dildemulsion, pære, sylt og ristede mandler
Vegetar: Svampe rillette med kapers, dild & hjertesalat. Brød & purløgssmør
Hovedret: Andelår med rødkål, kartofler, brun sauce & franske kartofler.
Vegetar: Langtidsbagt rødbede & selleri med rødkål, kartofler, urtesauce & franske kartofler.
Dessert: Risalamande m. kirsebærsauce

Lørdag
7. december

Julefrokost i Frodes Folkehus! (stadig billetter tilbage)
 
Forret: Gravad laks, dildemulsion, pære, sylt og ristede mandler
Vegetar: Svampe rillette med kapers, dild & hjertesalat. Brød & purløgssmør
Hovedret: Andelår med rødkål, kartofler, brun sauce & franske kartofler.
Vegetar: Langtidsbagt rødbede & selleri med rødkål, kartofler, urtesauce & franske kartofler.
Dessert: Risalamande m. kirsebærsauce

Søndag
8.december

Kartoffel-porre suppe

Croutoner, ristede græskarkerner og timian

Spinat, kikærter og urtedressing

Brød og pisket smør

Uge 49

Mandag
9. december

Stegte grøntsager med myntedressing

Cajunris

Spinat med kikærter

Brød og hvidløgsyoghurt

Tirsdag
10. december

Kylling korma med spinat

Basmatiris

Grøn salat med yoghurtdressing

Brød og mynte-chilisauce

Onsdag
11. december

Bagt spidskål med citron-timiansmør

Rucola med rødbeder, mozzarella og senneps/honningvinaigrette

Salat med pære og dressing

Brød og pisket fetadip med spicy honning

Torsdag
12. december

Italiens suppe med knodlselleri og fennikel

Bagte kartofler

Grøn salat med vinaigrette

Brød og pisket smør

Fredag
13. december

Julefrokost i Frodes Folkehus!

Forret
Gravad laks, dildemulsion, pære, sylt og ristede mandler
Vegetar: Svampe rillette med kapers, dild & hjertesalat. Brød & purløgssmør

Hovedret
Andelår med rødkål, kartofler, brun sauce & franske kartofler.
Vegetar: Langtidsbagt rødbede & selleri med rødkål, kartofler, urtesauce & franske kartofler.

Dessert
Risalamande m. kirsebærsauce

Lørdag
14. december

2-retters julefrokost

Hovedret
Andelår med rødkål, kartofler, brun sauce & franske kartofler.
Vegetar: Langtidsbagt rødbede & selleri med rødkål, kartofler, urtesauce & franske kartofler.

Dessert
Risalamande m. kirsebærsauce

Søndag
15.december

Aubergine parmigiana

Linsesalat med urtedressing

Tomatsalat med balsamicoglaz

Brød og pisket smør

Vegetar og allergier

Menuen skifter hver uge. Er der kød på menuen, har vi også et vegetarisk alternativ. Vi kan ikke tilpasse maden eller garantere veganske, mælkefri eller glutenfri muligheder. Hold i stedet øje med menuen løbende.

Har du spørgsmål til andre allergener, så skriv til os i god tid på info@frodesfolkehus.dk.

Morgenmad, friskbagt brød og søde sager

Vi serverer morgenmad hver dag fra kl. 9.00. Du kan få en friskbagt bolle med ost eller yoghurt med bærkompot og granola. Begge valgmuligheder koster 25 kr. 

Vi serverer også dagens kage fra kl. 9.00. 

Frokost

Vi serverer frokost kl. 12.00-15.00 alle ugens dage. Køkkenet improviserer hver dag, så menuen skifter derfor hele tiden. En frokosttallerken koster 60 kr. og kan bestilles i baren. Det er ikke muligt at reservere bord. 

UGENS MENU

…som godt kan ændre sig

Mandag
2. december

Butter blomkål 

Basmati ris

Shirazisalat

Brød og hummus

Tirsdag
3. december

Rissalat med ristede kikærter og urter

Bagt aubergine

Grøn salat med myntedressing og sumak

Brød og tomatdip

Onsdag
4. december

Tom kha gai (thaisuppe med kokosmælk og kylling)

Hvedenudler

Grøn salat med sesamdressing 

Brød og chiliolie

Torsdag
5. december

Belugabolo

Pasta

Tomat, mozzarella og basilikum

Brød og pisket smør

Fredag
6. december

Julefrokost i Frodes Folkehus! (få billetter tilbage)
 
Forret 
Gravad laks, dildemulsion, pære, sylt og ristede mandler
Vegetar: Svampe rillette med kapers, dild & hjertesalat. Brød & purløgssmør

Hovedret 
Andelår med rødkål, kartofler, brun sauce & franske kartofler.
Vegetar: Langtidsbagt rødbede & selleri med rødkål, kartofler, urtesauce & franske kartofler.

Dessert
Risalamande m. kirsebærsauce

Lørdag
7. december

Julefrokost i Frodes Folkehus! (stadig billetter tilbage)
 
Forret 
Gravad laks, dildemulsion, pære, sylt og ristede mandler
Vegetar: Svampe rillette med kapers, dild & hjertesalat. Brød & purløgssmør

Hovedret
Andelår med rødkål, kartofler, brun sauce & franske kartofler.
Vegetar: Langtidsbagt rødbede & selleri med rødkål, kartofler, urtesauce & franske kartofler.

Dessert
Risalamande m. kirsebærsauce

Søndag
8. december

Kartoffel-porre suppe

Croutoner, ristede græskarkerner og timian

Spinat, kikærter og urtedressing

Brød og pisket smør

Mandag
9. december

Stegte grøntsager med myntedressing

Cajunris

Spinat med kikærter

Brød og hvidløgsyoghurt

Tirsdag
10. december

Kylling korma med spinat

Basmatiris

Grøn salat med yoghurtdressing

Brød og mynte-chilisauce

Onsdag
11. december

Bagt spidskål med citron-timiansmør

Rucola med rødbeder, mozzarella og senneps/honningvinaigrette

Salat med pære og dressing

Brød og pisket fetadip med spicy honning

Torsdag
12. december

Italiens suppe med knodlselleri og fennikel

Bagte kartofler

Grøn salat med vinaigrette

Brød og pisket smør

Fredag
13. december

Julefrokost i Frodes Folkehus!

Forret
Gravad laks, dildemulsion, pære, sylt og ristede mandler
Vegetar: Svampe rillette med kapers, dild & hjertesalat. Brød & purløgssmør

Hovedret
Andelår med rødkål, kartofler, brun sauce & franske kartofler.
Vegetar: Langtidsbagt rødbede & selleri med rødkål, kartofler, urtesauce & franske kartofler.

Dessert
Risalamande m. kirsebærsauce

Lørdag
14. december

2-retters julefrokost

Hovedret
Andelår med rødkål, kartofler, brun sauce & franske kartofler.
Vegetar: Langtidsbagt rødbede & selleri med rødkål, kartofler, urtesauce & franske kartofler.

Dessert
Risalamande m. kirsebærsauce

Søndag
15. december

Aubergine parmigiana

Linsesalat med urtedressing

Tomatsalat med balsamicoglaz

Brød og pisket smør

KØB BILLET