FÆLLESSPISNING
Spis med hver aften kl. 18.
I Frodes Folkehus mødes vi omkring langborde til fællesspisning hver aften kl. 18.00. Kom senest kl. 17.45.
Du kender ikke nødvendigvis din sidemakker, når de første fade bliver sat på bordene, men hvem ved, måske får du en ny ven eller et godt lokalt bekendtskab. Maden er hjemmelavet i eget køkken og anrettes på fade, som vi deler ved bordene.
Vil du spise med? Så kan du købe en billet længere nede på denne side. Det koster 60 kr. pr. person at spise med fra søndag til torsdag. Fredag og lørdag får du middag og dessert til 100 kr. Billetsalget lukker online kl. 16:45 på dagen. Har vi ikke fået udsolgt, sælger vi resten af pladserne i døren fra kl. 17.
Børn under 3 år spiser gratis, men husk at bestille en børnebillet til dem.
FÆLLESSPISNING
Spis med hver aften kl. 18.
I Frodes Folkehus mødes vi omkring langborde til fællesspisning hver aften kl. 18.00. Kom senest kl. 17.45.
Du kender ikke nødvendigvis din sidemakker, når de første fade bliver sat på bordene, men hvem ved, måske får du en ny ven eller et godt lokalt bekendtskab. Maden er hjemmelavet i eget køkken og anrettes på fade, som vi deler ved bordene.
Vil du spise med? Så kan du købe en billet længere nede på denne side. Det koster 60 kr. pr. person at spise med fra søndag til torsdag. Fredag og lørdag får du middag og dessert til 100 kr.
Børn under 3 år spiser gratis, men husk at bestille en børnebillet til dem.
Billetsalget lukker online kl. 16:45 på dagen. Har vi ikke fået udsolgt, sælger vi resten af pladserne i døren fra kl. 17.
UGENS MENU
som godt kan ændre sig…
Mandag
28. oktober
Grillet grøntsagssuppe med croutoner
Rucola med grønne bønner
Grøn salat med sennepsvinaigrette
Brød og pisket smør
Tirsdag
29. oktober
Frittata med kartoffel og svampe
Romesco toppet med butterbeans og squash
Grøn salat med balsamico vinaigrette
Brød og pisket smør
Onsdag
30.oktober
Spansk linsegryde med gulerødder og fennikel
Kartofler med timian og citron
Grøn salat med vinaigrette
Brød og grøn pesto
Torsdag
31. oktober
Tærte med rødbede, feta og timian
Rød spidskål og sød kartoffel
Spinat og syltede rødløg
Brød og urteyoghurt
Fredag
1. november
Grøn daal med kokosmælk
Basmatiris
Rucola med rødbede og ricotta
Brød, raita og koriander
Dessert: Hyben-stikkelsbærtrifli
Lørdag
2. november
Gul thaikarry med kylling
Ris med stegte løg
Salat med agurk, gulerødder og lime
Brød og chiliolie
Dessert: Hyben-stikkelsbærtrifli
Søndag
3. november
Pasta i cremet tomatsauce
Spinat med belugalinser og squash
Tomatsalat med balsamicoglaze
Brød og pisket smør
Mandag
4. november
Chili sin carne
Basmatiris
Ristet majssalat med feta og jalapenos
Brød, creme fraiche og ærtemole
Vegetar og allergier
Menuen skifter hver uge. Er der kød på menuen, har vi også et vegetarisk alternativ. Vi kan ikke tilpasse maden eller garantere veganske, mælkefri eller glutenfri muligheder. Hold i stedet øje med menuen løbende.
Har du spørgsmål til andre allergener, så skriv til os i god tid på info@frodesfolkehus.dk.
Morgenmad, friskbagt brød og søde sager
Vi serverer morgenmad hver dag fra kl. 9.00. Du kan få en friskbagt bolle med ost eller yoghurt med bærkompot og granola. Begge valgmuligheder koster 25 kr.
Vi serverer også dagens kage fra kl. 9.00.
Frokost
Vi serverer frokost kl. 12.00-15.00 alle ugens dage. Køkkenet improviserer hver dag, så menuen skifter derfor hele tiden. En frokosttallerken koster 60 kr. og kan bestilles i baren. Det er ikke muligt at reservere bord.
UGENS MENU
…som godt kan ændre sig
Mandag 28. oktober
Grillet grøntsagssuppe med croutoner
Rucola med grønne bønner
Grøn salat med sennepsvinaigrette
Brød og pisket smør
Tirsdag
29. oktober
Frittata med kartoffel og svampe
Romesco toppet med butterbeans og squash
Grøn salat med balsamico vinaigrette
Brød og pisket smør
Onsdag
30. oktober
Spansk linsegryde med gulerødder og fennikel
Kartofler med timian og citron
Grøn salat med vinaigrette
Brød og grøn pesto
Torsdag
31. oktober
Tærte med rødbede, feta og timian
Rød spidskål og sød kartoffel
Spinat og syltede rødløg
Brød og urteyoghurt
Fredag
1. november
Grøn daal med kokosmælk
Basmatiris
Rucola med rødbede og ricotta
Brød, raita og koriander
Dessert: Hyben-stikkelsbærtrifli
Lørdag
2. november
Gul thaikarry med kylling
Ris med stegte løg
Salat med agurk, gulerødder og lime
Brød og chiliolie
Dessert: Hyben-stikkelsbærtrifli
Søndag
3. november
Pasta i cremet tomatsauce
Spinat med belugalinser og squash
Tomatsalat med balsamicoglaze
Brød og pisket smør
Mandag
4. november
Chili sin carne
Basmatiris
Ristet majssalat med feta og jalapenos
Brød, creme fraiche og ærtemole